FADA Atölye Haftası 2017-2018

20-24 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleşen ikinci workshop haftasında tüm katılımcıların ve posterlerin olduğu kitapçığa buradan ulaşabilirsiniz.

İkinci workshop haftası sergisi ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İkinci Workshop Haftası Düzenleme Komitesi

Tuğçe Selin Türk
Şengül Has
Cansu Gösterişli
Burçin Ayberk Özdemir
Alp Turan
Aras Kalkan
Dilşad Turna
Melike Özden
Kadir Mert Tatar

Workshop Formu

FADA WORKSHOP HAFTASI AÇIK ÇAĞRI

MEF Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 20-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek workshop haftası için atölye yürütücülerini arıyor.

MEF Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, her yıl eğitim-öğretim programında bir haftayı workshoplara ayırıyor. İlkini geçtiğimiz yıl gerçekleştiren fakülte, workshop haftasında tasarıma ve mimarlığa gastronomiden sinemaya, peyzajdan modaya birçok disiplinin kesişiminden bakma imkanı bulmuştu.

Fakülte, bu yıl için 20 Kasım-24 Kasım tarihleri arasında planlanan workshop haftasında atölye düzenlemek isteyen yürütücüler için bir açık çağrı düzenliyor. Açık çağrıda yürütücülerden tasarımla ilişkilendirilen çeşitli disiplinlerde farklı çerçevelerde tasarlayacağı workshoplar ile başvurması bekleniyor. Bireysel veya grup halinde başvurmak isteyenlerin yürütücü bilgilerini ve düzenlemek istedikleri workshopu anlatan başvuru formunu workshop@mef.edu.tr adresine 23 Ekim tarihine kadar e-posta göndermeleri gerekiyor.

Başvuru Formu