FADA Atölye Haftası 2019-2020

MEF FADA Workshop Haftası Açık Çağrı

MEF Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, 30 Ekim - 1 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek Workshop Haftası kapsamında atölye düzenlemek isteyen yürütücüler için açık çağrıda bulunuyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Workshop Haftasına FADA HANGAR ev sahipliği yapacak.

Multidisipliner bir atmosfer yaratmak, günübirlik atölyelerden oluşacak Workshop Haftasının ana hedefini oluşturuyor. Yürütücülerden bizleri, yogadan gastronomiye, performans sanatlarından dijital tabanlı içeriklere kadar geniş kapsamda, farklı heyecanlar ile karşılaştırmalarını bekliyoruz.

Bireysel veya grup halinde başvurmak isteyen yürütücülerin https://forms.gle/VjT8gPMxWYEaTWF46 bağlantısındaki formu 14 Ekim 2019 17:00’a kadar doldurmaları gerekmektedir.

MEF FADA Workshop Haftası Düzenleme Komitesi