HABERLER

Arkitera İşveren Ödülleri 2016'da, mimarlık bölümü öğretim üyelerimizden Burcu Serdar Köknar’ın da kurucu üyesi olduğu anonim.istanbul ekibi Boğaziçi Üniversitesi Seçici Kurul Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

26.12.2016

İlki 2005 yılında verilen Arkitera İşveren Ödülü, bu sene onuncu kez sahiplerini buldu. Arkitera İşveren Ödülleri 2016'da,  mimarlık bölümü öğretim üyelerimizden Burcu Serdar Köknar’ın da kurucu üyesi olduğu anonim.istanbul ekibinin gerçekleştirdiği Güney Kampüs Dış Mekan İyileştirme Projeleri ile Boğaziçi Üniversitesi Seçici Kurul Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

Haberin detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.